Nis

Aile Eğitimi Kitap Seti; alanında uzman 80'den fazla akademisyen ve eğitimcinin uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkardığı, toplam 53 kitaptan ve yaklaşık 500 videodan oluşan bir yardımcı kaynak kitap setidir.

İLGİLİ KÜTÜPHANEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Bando takımımızın yürüyüşüyle başlayan kutlamalarımız velilerimizin yoğun ilgisine mazhar oldu. Programımız ilkokul öğrencilerimizin dans ve gösterileri ile devam etti. Ortaokul öğrencilerimiz Müzik Öğretmenimizin şefliğinde bugüne özel şarkılarını seslendirerek bayram kutlamamıza harika bir nokta koydular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN ÇANTADAKİLER ADINI VERDİĞİMİZ DERGİMİZ NİSAN SAYISI ÇIKTI.

Bu ayki değerimiz "VATAN SEVGİSİ". Vatan sevgisi değerimizi ramazan ayımızın sürur verici atmosferiyle işledik.

Öğrencilerimizin yazdığı hikayeler, şiirler, ramazan manileri sayfalarımız arasında, iyi okumalar.

E-DERGİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

"7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü" olması nedeniyle okulumuzda "Kişisel Verilerin Korunması Konusunda Bilinçlendirme" semineri düzenlenmiştir.

Hayalimdeki Renkler konulu resim yarışmasında ilçe  3. olan

2/C sınıfı öğrencimiz Irmak ÇİMEN'i tebrik ediyoruz. Kendisine rehberlik eden ve sürekli destekleyen sınıf öğretmeni Gökhan KILIÇARSLAN'a ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bugün kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken aynı zamanda 109 yıl önce kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin de haklı gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Şanlı tarihimizin en büyük ve en parlak zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi, Millî Mücadele’nin de öncüsü niteliğindedir. Aziz vatanımızın her bir köşesinden gelen kahraman Mehmetçiğin vatan savunması için omuz omuza savaşarak kazandığı bu zafer, millî birliğimizi pekiştirirken işgale girişenlerin heveslerini de kursağında bırakmıştır.

Şbt

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin Şubat sayısı yayımlandı.

Aylık Aile Eğitim Bülteni İçin Tıklayınız.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YILI OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖSTERİLERİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.