İSTANBUL / SİLİVRİ - 80 Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Nis

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN ÇANTADAKİLER ADINI VERDİĞİMİZ DERGİMİZ NİSAN SAYISI ÇIKTI.

Bu ayki değerimiz "VATAN SEVGİSİ". Vatan sevgisi değerimizi ramazan ayımızın sürur verici atmosferiyle işledik.

Öğrencilerimizin yazdığı hikayeler, şiirler, ramazan manileri sayfalarımız arasında, iyi okumalar.

E-DERGİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

"7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü" olması nedeniyle okulumuzda "Kişisel Verilerin Korunması Konusunda Bilinçlendirme" semineri düzenlenmiştir.

Hayalimdeki Renkler konulu resim yarışmasında ilçe  3. olan

2/C sınıfı öğrencimiz Irmak ÇİMEN'i tebrik ediyoruz. Kendisine rehberlik eden ve sürekli destekleyen sınıf öğretmeni Gökhan KILIÇARSLAN'a ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mrt

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ GÜLCAN KARAGÖZ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE HARİKA BİR RAMAZAN PROGRAMI HAZIRLADI VE YÖNETTİ.

PROGRAMIMIZI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ZEKERİYA ARTAR VE BİRÇOK KURUM MÜDÜRÜ İLGİYLE TAKİP ETTİ.

Mrt

Bugün kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken aynı zamanda 109 yıl önce kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi’nin de haklı gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Şanlı tarihimizin en büyük ve en parlak zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi, Millî Mücadele’nin de öncüsü niteliğindedir. Aziz vatanımızın her bir köşesinden gelen kahraman Mehmetçiğin vatan savunması için omuz omuza savaşarak kazandığı bu zafer, millî birliğimizi pekiştirirken işgale girişenlerin heveslerini de kursağında bırakmıştır.

2/C Sınıfının Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan Etkinlikleri

Şbt

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Aylık Aile Eğitim Bültenimizin Şubat sayısı yayımlandı.

Aylık Aile Eğitim Bülteni İçin Tıklayınız.

Şbt

Ülke genelindeki Bakanlığımıza bağlı resmî ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında resim, şiir ve kompozisyon dallarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl dönümüne ilişkin günün anlam ve önemini belirten yarışma düzenlenerek dereceye giren eserlerin Türkiye Büyük Millet Meclisinde sergilenmesi amaçlanan yarışmaya okulumuzdan katılımları bekliyoruz.

son tarih 23/04/2024

Ock

Okulumuz Anasınıfı E Şubesi, öğretmenimiz Hüzün Selin Büyüközer eşliğinde atık malzemelerden kendi oyuncaklarını tasarlayarak geri dönüşüme dikkat çekti.

Ock

İlkokul öğrencilerimizin değerler eğitimi kapsamında Merhamet ve Yardımseverlik ile ilgili yazdığı şiirler, hikayeler ve resimlerden oluşan dijital dergimiz yayınlandı.

DİJİTAL DERGİMİZE ULAŞMAK VE OKUMAK İÇİN LÜTFEN  tıklayınız

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YILI OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖSTERİLERİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.